Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Pöllöt Wooden Eyewear henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 04.05.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Pöllöt Wooden Eyewear

Markkinoinnin Muurahainen Oy

Y-tunnus 2782618-7

Sepänkatu 19, 00150 Helsinki

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Konsta Pohjamo

konsta@markkinoinninmuurahainen.fi

040 867 1989

3. Rekisterin nimi

Pöllöt Wooden Eyewear markkinointi- ja asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön itse antamat tiedot omalla suostumuksella.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on

  • Yhteydenpito asiakkaisiin
  • Asiakassuhteen ylläpitämiseen
  • Verkkokaupan tilausten toimituksiin ja käsittelyyn
  • Pöllöt Wooden Eyewear:n palveluiden ja toiminnan kehittämiseen
  • Paremman asiakaskokemuksen sekä -palvelun tarjoamiseen
  • Markkinoinnin tuottamiseen
  • Väärinkäytöstä estämiseen

5. Mitä tietoja voimme kerätä sinusta

Pääasiassa tiedot antaa asiakas itse, saamme myös tietoja yhteistyökumppaneilta kuten luottopalvelujen tarjoajalta.

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Yrityksen nimi
  • Yrityksen sähköpostisoite
  • Y-tunnus
  • Yrityksen osoite
  • Tilattujen palveluihin liittyvät tiedot
  • Ostohistoria
  • Verkkosivuston tai palvelun käytöstä havoinnoidut ja analyytikan avulla johdetut tiedot
    • Toimitustiedot
    • Ostoshistoria, mm. Tuotteet ja hinnat
    • Tuotearvostelut
    • Verkkokaupan käyttö – selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot
    • Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tunnisteet ja tiedot

Asiakastietoja säilytämme sen ajan kuin kyseinen yritys on jatkuvassa asiakassuhteessa kanssamme. Projekteissa säilytämme asiakastietoja 36 kuukautta. Tiedot anonymisoidaan 36 kuukautta asiakassuhteen päätyttyä. Verkko-ostoksissa tiedot säilytetään vähintään 36 kuukautta.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, verkkopalveluista, verkko-ostoksista, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Evästeiden käyttö

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka Internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää aina käyttäjän suostumuksen.

Evästeet säilyvät selaimessa yhden kuukauden ajan. Voit poistaa evästeet selaimen asetuksista milloin haluat.

Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:

  • käyttäjän IP-osoite
  • kellonaika
  • käytetyt sivut
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut kyseiselle verkkosivulle
  • miltä palvelimelta käyttäjä on tullut verkkosivulle
  • mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut verkkosivulle.

Pääasiassa käytämme evästeitä asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumiseen sekä ostoskorin eri toimintoihin.

Evästeiden tarkoituksena on parantaa sivuston käyttäjäkokemusta. Käytämme myös mm. Google analytics -työkalua, jonka perusteella tutkimme mitkä tuotteistamme ja palveluistamme kiinnostavat eniten ihmisiä ja täten pystymme parantamaan asiakaskokemusta.

Kaikki evästetiedot ovat anonyymejä.

8. Verkkosvuston kävijäseuranta

Verkkosivustolla käytetään erilaisia ohjelmistoa erilaisiin tarkoituksiin. Näitä tarkoituksia ovat:

  • Kävijäseuranta
  • Sivuston asiakaskokemuksen ja käytettävyyden parantaminen
  • Mainonnan seuranta
  • Mainonnan uudelleenkohdistaminen

Ohjelmistoja, joita käytämme ovat:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Adwords
  • Google Analytics

Ohjelmistot voivat tallentaa myös evästeitä selaimeen. Edellisessä kohdassa olemme käyneet läpi tämän asian.

9. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan jakaa / siirtää valikoimille, luotettaville yhteistyökumppaneille, jotka käsittelevät tietoja rekisterinpitäjän puolesta. Näitä luotettavat kumppanit voivat olla mm. yrityksiä, jotka toimittavat ostoksia antamaasi osoitteeseen. Tietosi voivat päätyä myös luotonantotahoille, jos heiltä haetaan luottopäätöksiä.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, vain siinä tapauksessa jos Pöllöt Wooden Eyewear:n työntekijät ovat EU:n tai ETA:n ulkopuolella. SIlloinkin tietoja käsitellään VPN:n yhteyden avulla.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

12. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö  lähettää sähköpostilla rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa, 30 päivän kuluessa.

13. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostilla rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa, 30 päivän kuluessa.

14. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Palveluiden kehityksen ja läinsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta.

15. Onko kysyttävää? Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä rekisterin ylläpitäjäämme kaikissa kysymyksissä liittyen tietosuojaselosteeseen ja markkinointiin.

Konsta@markkinoinninmuurahainen.fi

040 867 1989

SOPIMUS- JA TOIMITUSEHDOT

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

VEROT

Veroprosentti on 24% tuotteen hinnasta.

Toimitusmaksu ja -aika

Lähetyskustannukset ovat 0€. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Toimitamme tuotteet Shipfunk.fi yrityksen kanssa yhteistyössä. Yritykset joiden kautta voit tilata tuotteet ovat Matkalhuolto, DB Schenker sekä  Posti Oyj. Kuriiriyritys lähettää tekstiviestin tai sähköpostin kun paketti on saapunut noutopisteeseen.

LÄHETYSTEN JA TUOTTEIDEN PALAUTUS

Tavoitteenamme on 100% asiakastyytyväisyys. Lain mukaan sinulla on 14 päivän palautusoikeus tuotteissa.

Jos haluat palauttaa tuotteen niin tuotteen tulee olla KÄYTTÄMÄTÖN, tuotteen kokeilu käy, sekä kaikkien paketissa mukana tulevien tavaroiden tulee olla myös palautuspaketissa. Palautuspakettina toimii lähetyslaatikko.

Kun palautus Pöllöjä niin voit myös vaihtaa ostetut Pöllöt toiseen malliin.

Jos haluat ostokset rahana takaisin niin palautamme ne viimeistään 30 päivän kuluessa kun olemme saaneet paketin ja tuotteet takasin.

Tuotteiden palautus osoite:

Pöllöt Wooden Eyewear

Sepänkatu 19

00150 Helsinki