Mikä Pöllöt Terveyskeskus on?

Tuhansia Pöllöt-aurinkolaseja ja satoja silmälaseja lentelee ympäri maailmaa joka päivä. Joskus heimomme jäsenet ovat kuitenkin hieman huolimattomia lasiensa kanssa ja ne rikkoutuvat. Olemme saaneet useita viestejä henkilöiltä, jotka ovat istuneet aurinkolasiensa päälle, tai Pöllöt ovat päässeet tippumaan alas taivaalta.

Siitä saimme idean; miksi emme järjestäisi asiakkaillemme paikkaa, jonne he voivat toimittaa rikkoutuneet Pöllöt-lasinsa korjattavaksi melkein ilman ylimääräistä korvausta? Olemme keskustelleet optikko Harryn kanssa, ja nyt voit tuoda tai lähettää rikkoutuneet yksilösi Pöllöt-lasien omaan terveyskeskukseen. Lasiesi korjaus on melkein joka kerta ILMAISTA, koska haluamme tarjota erinomaista asiakaspalvelua heimomme jäsenille. Kuitenkin usein iloiset asiakkaamme haluavat tarjota tippiä rakastetulle Harrylle. Harrya parempaa lasien käsittelijää ja korjaajaa on vaikea löytää!

Pöllöt-lasien terveyskeskus sijaitsee Helsingin sydämessä, Vallilassa. Terveyskeskuksen löydät Vallilan Optikolta, jonka omistaja Harry Sundström on työskennellyt siellä yli 30 vuoden ajan. Hän on kuullut paljon tarinoita rikkoutuneista laseista, mutta ensimmäistä kertaa hänen pitkällä urallaan hänellä on nyt Pöllöt-laseja, joita on helpompi korjata kuin metallisia tai muovisia tuotteita. Vuosien aikana hän on kohdannut ainoastaan muutamia tuotteitamme, joita ei ole pystytty pelastamaan.

Vallilan Optikko sijaitsee osoitteessa Stuurenkatu 37-41, 00550 Helsinki. Aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 10-18. Puhelinnumero on 09 7536628. Vallilan Optikolta löydät myös Pöllöt Showroomin, jossa on yli 30 mallia aurinkolaseistamme ja yli 20 mallia muita puisia tuotteitamme.

Kuva Vallilan Optikosta

Löydä tiesi Pöllöt Terveyskeskukseen

Pöllöt Showroom & Terveyskeskus
Vallilan Optikko
Sturenkatu 37-41
00550 Helsinki, Finland
Open Working Days 10am-6pm
09 753 662