Unelma on vihdoin toteutunut. Lähes kahden vuoden työ saadaan vihdoin kaikkien nähtäville. Olemme ylpeitä, että voimme esitellä uuden, suomalaisesta koivusta tuotetun malliston, joka on myös tehty Suomessa.

Tavoitteemme on ollut alusta lähtien tehdä lasimme Suomessa, käyttäen suomalaista puuta. Haluamme osaltamme tukea suomalaista työtä ja suunnittelua – vihdoin pystymme ottamaan tämän askeleen.

Materiaalina on käytetty Suomessa kaadettua koivua, joka on kasvanut lähes kuusikymmentä vuotta ja toiminut erilaisten lintujen levähdyspaikkana. Nyt ne voivat suojata kasvojasi toiset kuusikymmentä vuotta.

Lasien saranat ovat Italiasta ja linssit tulevat Euroopasta sekä Aasiasta. Linssit myös räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

KOIVU-collection sisältää yhdeksän erilaista mallia, joista on saatavilla kolme eri väriä, jotka ovat musta, ruskea ja kelopuun harmaa. Tulevaisuudessa haluamme käyttää materiaaleina myös muita Suomessa kasvavia puulajeja, kuten tammea ja vaahteraa.

Aluksi laseja on mahdollista tilata ennakkomyynnin kautta. Kehyksiä ja malleja voi käydä katselemassa ja sovittamassa Vallilan Optikolla Helsingissä, osoitteessa Sturenkatu 37- 41. Myöhemmin lasit tulevat sovitettaviksi myös muutamille jälleenmyyjille. Ennakkomyynti päättyy 15. huhtikuuta. Ostetut aurinkolasit toimitetaan asiakkaille huhtikuun lopussa.

Koivusta valmistettujen aurinkolasien hinnat ovat normaalisti 248 euroa, sisältäen asiakkaan haluamat linssit. Ennakkomyynnin ajan aurinkolasien hinta on 199 euroa. Katso koko mallisto nettikaupasta! Älä epäröi kysyä, jos jokin askarruttaa mieltäsi tai haluat lisätietoa.

Pöllöt Showroom:

Vallilan Optikko
Sturenkatu 37-41
00550 Helsinki

 

 

 

 

 

 

-Olavi