Aurinkolaseissa puu on pehmeä ja lämmin materiaali

Joka kerta kun olemme Pöllöjen kanssa eri tapahtumissa, ihmiset yllättyvät niiden tuntumasta. Puu ekologisena ja luonnollisena materiaalina asettuu kasvoille pehmeästi. Asiakkaamme sanovat, että talviaikanakin puu tuntuu kasvoilla pehmeältä ja lämpimältä. Kuka tahansa metallisia tai muovisia aurinkolaseja käyttänyt tietää niiden tuoman kylmän tunteen ihoa vasten. Joten oli kesä tai talvi, Pöllöt tarjoavat mukavinta suojaa silmillesi!

Kaikissa Pöllöt aurinkolaseissa on joustavat sangat ja tulet rakastamaan sitä!

Oletko koskaan käyttänyt muovisia tai metallisia aurinkolaseja, joiden sangat painavat päätäsi korvien yläpuolelta. Uskomme, että jokainen on kokenut sen. Sama ongelma toistuu halpojen sekä kalliimpien aurinko- ja silmälasien kanssa. Jos sangat painavat päätäsi, olet askeleen lähempänä päänsäryn saamista.

Asiakkaame sanovat EI päänsärylle ja siksi jokaiset aurinko- ja silmälasimme ovat sangoistaan jousitetut. Joustavat sangat eivät paina päätäsi ja lasit tuntuvat niin kevyiltä, että hädin tuskin huomaat kantavasi niitä.

Pöllöt Aurinkolasit ovat varustettu polarisoiduilla tai normaaleilla UV-suojatuilla linsseillä

Useiten meiltä kysytty kysymys on, että mitä linssejä käytämme. Me käytämme POLARISOITUJA sekä NORMAALEJA linssejä aurinkolaseissamme. Polarisoidut linssit ovat erittäin hyvät, koska ne blokkaavat suoran auringonvalon lisäksi heijastumat muiltakin pinnoilta. MUTTA, kaikille polarisoidut linssit eivät sovi, kuten ammattilentäjille. Kaikki lasimme, joissa linssi on yksivärinen, ovat polarisoituja. Kaikki liukuvärilasit ovat normaaleilla linsseillä.

Tiesitkö, että voit saada kaikki kehyksemme haluamillasi linsseillä? Vallilan Optikko -liikkeen optikko Harri pystyy toteuttamaan toiveiden mukaisia yhdistelmiä. Laita meille sähköpostia niin kerromme lisää vaihtoehdoista.

Kaikki Pöllöt aurinkolasit ovat uskomattoman kevyitä

Me rakastamme olla tapahtumissa ja nähdä kuinka uudet asiakkaamme ihastuvat Pöllöihin. Yksi suurimmista syistä mikä saa ihmiset ihastumaan Pöllöihin, on niiden höyhenenkevyt paino. Olemme punninneet lasejamme tietääksemme miten niiden paino vertautuu perinteisiin metallisiin tai muovisiin aurinkolaseihin. PÖLLÖT OVAT AINA 20 – 50 % KEVYEMPIÄ.

Olet varmasti kokenut punaiset painaumat nenälläsi pitäessäsi perinteisiä aurinko- tai silmälaseja pitkän päivän? Pöllöjen kanssa painaumista ei tarvitse huolehtia. Kysy Pöllöjen keveydestä keneltä tahansa, tiedämme mitä he vastaavat!

Lähes kaikki Pöllöt ovat kelluvia! Paitsi…

Kaikki aurinkolasit, jotka ovat tehty eebenpuusta. Eebenpuu on vettä tiheämpää ja painuu täten pohjaan.

Mutta oletko muutoin kuullut aurinko- tai silmälaseista, jotka osaavat uida? Kelluvat aurinkolasit ovat hyödylliset toki kaikille, mutta erityisesti heille, jotka työn tai harrastuksen vuoksi ovat läheisessä kosketuksessa veden kanssa. Älä siis huolehdi pomppuisesta menosta vesillä, sillä Pöllösi osaavat kyllä uida.

Jokainen kappale on uniikki! Koska…

Puu. Puu on luonnollinen materiaali ja se ei koskaan näytä samalta. Kuten pilvet tai lumihiutaleet, kahta samanlaista ei ole löydettävissä. Kaikilla Pöllöt aurinkolaseilla on omat yksilölliset piirteensä, jotka tekevät niistä uniikisti omanlaiset. Jos laittaisimme riviin 50 kappaletta samaa Pöllöt-mallia, niin jokainen niistä näyttäisi silti erilaiselta. Metalliin tukeutuvien brändien lasit ovat yhdestä muotista ja yksilöllisiä eroja ei edes haluta näkyvän. Onko se kivaa? Ole uniikki ja pue itsellesi yhtälailla uniikit Pöllöt!

Meillä on rahat takaisin periaate ja näin se toimii…

Oletetaan, että luet nämä kaikki 10 kohtaa, menet verkkokauppaan ja ostat itsellesi upeat Pöllöt. Maksat ostoksesi ja Pöllöt lähtevät lentämään luoksesi. Annamme sinulle 30 päivää aikaa päättää pidätkö Pöllöt vai haluatko luovuttaa ne takaisin. Jos jostain syystä Pöllöt eivät olleetkaan sinua varten, niin palautettuasi lasit maksamme rahasi takaisin 14 päivän kuluessa. Miltä tämä kuulostaa?

Tällä hetkellä verkkokaupamme palautusprosentti vaihtelee välillä 1-3 %, riippuen kuukaudesta. Teemme paljon töitä, jotta osaisit valita juuri oikean parin itsellesi!

Meillä on ilmainen toimitus ympäri maailman! Se tarkoittaa…

että vaikka surffaisit parhaillaan Australian aalloilla tai ottaisit selfieitä Hollywood-kyltin vierestä niin Pöllöt lentävät luoksesi ilman lisämaksua. Kuinka se on mahdollista? Tietysti saamme itse vähemmän mitä kauemmas lähetämme, mutta meille tärkeämpää on, että jokainen saa nauttia laseistamme ilman lisäkustannuksia.

BTW… Kaikki vihaavat lähetysmaksuja.

Käytämme sertifioitua puuta

Asiakkaamme tiedustelevat paljon raaka-aineimme lähtöperiä. Raaka-aineemme tulevat laajasti eri puolin maailmaa, kuten Amerikasta, Canadasta, Africasta ja Aasiasta. Tietynlaiset puulajit kasvavat vain tietyillä leveyspiireillä, joka vaikuttaa vahvasti myös niiden hankintaan. Sertifikaatit, joita puuntarjoajillamme on ovat FSC ja PEFC.

Pöllöt ovat vain liian coolit! Siksi jokainen tulee…

kysymään sinulta, että mistä olet saanut mielettömät aurinkolasisi. Lukemattomat kerrat eri tapahtumissa asiakkaamme ovat kertoneet kuinka heidän ystävät ja työkaverit ovat kadehtineet laseja ja halunneet päästä kokeilemaan niitä. Se ilahduttaa meitä suuresti, sillä aloittaessamme 2013 emme voineet mitenkään odoittaa kaltaista suosiota. Tähän mennessä mallistossamme on ollut erilaisia aurinkolaseja lähes 150 ja olemme kiertäneet kymmeniä tapahtumia! Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme. Olemme päässeet tekemään tätä vain teidän vuoksi!

Fly With Us!